28 Νοεμβρίου 2012

Εγγραφές στο Aνοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Γρεβενών

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 28 /11/12 οι επίσημες εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Γρεβενών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γρεβενών ( 13ης Οκτωβρίου 1) ώρες 10:00 έως 14:00 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30/11/12.


Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές και...
  ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alp.edu.gr

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας ενώ σε περίπτωση συμπλήρωσης του προβλεπόμενου αριθμού θέσεων, οι εγγραφές θα κλείσουν νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Οι εγγραφές  αφορούν  την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών  (Α.Λ.Π.).,και συγκεκριμένα για τον α’ κύκλο μαθημάτων  με θέμα:: «Σωματική & ψυχική Υγεία» και β’ κύκλο μαθημάτων με θέμα:: «Σύγχρονα Κοινωνικά προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr