20 Δεκεμβρίου 2012

Αγέλη λύκων μέσα στην πόλη των Γρεβενών


Αγέλη δέκα λύκων πέρασε μέσα από την πόλη των Γρεβενών – Αρκούδα ΄΄δείπνησε΄΄ σε ταβέρνα της πόλεως των Γρεβενών
Αγέλη δέκα πεινασμένων – προφανώς – λύκων πέρασε χθες μέσα από τον οικισμό Βαροσίου της πόλεως των Γρεβενών και τράπηκαν σε φυγή όταν κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

Η αγέλη των λύκων, πέρασε καταρχήν έξω από το πολυκατάστημα Χ. Τζιότζιου , ακολούθησε τον ασφαλτόδρομο προς τον οικισμό Βαροσίου και συγκεκριμένα προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και κατευθύνθηκε προς την κοινότητα Ελάτου όταν οι κάτοικοι από τα μπαλκόνια άρχισαν να διασκεδάζουν και στη συνέχεια να φωνάζουν τους γείτονες για το πρωτοφανές αυτό γεγονός.

Το προηγούμενο δίμηνο οι λύκοι σκότωσαν και έφαγαν περισσότερα από 15 κυνηγόσκυλα στην περιοχή των Γρεβενών και συγκεκριμένα στις κοινότητες Κρανιάς, Καλλιθέας, Πριονίων, Δοτσικού και Σαμαρίνας.

Μετά τους λύκους πεινασμένη αρκούδα βρέθηκε από ιδιοκτήτη ταβέρνας λίγο έξω από την πόλη των Γρεβενών να ΄΄δειπνεί΄΄ σε κάδο απορριμάτων του καταστήματος.  Η αρκούδα δεν ταράχθηκε από τα φώτα και τον θόρυβο του αυτοκινήτου αλλά έφυγε μόλις ο ιδιοκτήτης πλησίασε με το αυτοκίνητο στα δύο μέτρα απολαμβάνοντας … το θέαμα (!) και κορνάροντας !

Η αρκούδα αργά- αργά και σίγουρη για τον εαυτό της ΄΄αναχώρησε΄΄ στο διπλανό δάσος.

Πηγή www.grevenamedia.gr